Agentit

Tomi Pöllänen

Hockey Agent

Jääkiekko on ohjannut elämääni jo 6-vuotiaasta, jolloin aloitin pelaamisen. Nuoruudessa pelasin myös pesäpalloa aina SM-tasolle asti.

Ammattilaisurani hyökkääjänä kesti 15-vuotta, jona aikana pelasin SM-liigassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Norjassa ja Saksassa. Uran henkilökohtaisia kohokohtia oli mm. valinta Norjan-sarjan parhaaksi pelaajaksi.
Pelaajauran jälkeen olen toiminut Porin Ässien juniorivalmentajana.

Perheeseeni kuuluu vaimo Eveliina sekä lapset Julius (2005) Ella (2008) ja Niini (2011). Julius harrastaa jääkiekkoa, pesäpalloa ja golfia. Ella ja Niini harrastavat muodostelmaluistelua, pelaavat pesäpalloa sekä ovat aloitelleet golfin pelaamista.
Perheeni on asunut kanssani maailmalla ja lapsista on tullut sosiaalisia, avoimia ja kielitaitoisia.

Pelaajauraltani minulle jäi todella vahvat kontaktit ympäri Eurooppaa. Vanhoja pelikavereita toimii valmentajina ja johtotehtävissä mm. SM-liigassa, Mestiksessä, Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa.
Haluan auttaa pelaajia pääsemään eteenpäin ja kehittymään mahdollisimman pitkälle jääkiekkouralla, unohtamatta uran jälkeistä elämää. Urheilullisuus, pelisilmä ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä niin kiekkokaukalossa kuin sen ulkopuolella. Uskon kokemukseni kautta pystyväni tarjoamaan pelaajille kokonaisvaltaisen apupaketin kaikilta osin.